webiz solutions

webiz solutions
Despre Webiz

De la prietenie la pasiunea pentru afaceri si dorinta de a aduce valoare in piata online 

Timpul de multe ori distanteaza prietenii, insa pasiunile si increderea ii vor tine mereu aproape. Te-ai gandit vreodata ca destinul a avut un rol important atunci cand ai cunoscut o persoana ? Credem ca nu a fost intamplatoare intalnirea noastra pentru ca impartasim aceeasi viziune asupra viitorului. Fiecare dintre noi a trecut prin experiente care uneori ne-au ajutat sa ne dezvoltam , alteori ne-au ajutat sa invatam lectii importante. Am trecut atat prin reusite cat si prin esecuri. Am trecut prin nebunia si entuziasmul tanarului antreprenor care incepe o afacere cu gandul ca va muta muntii din loc, apoi ne-am lovit de realitatea esecului. Am repornit mereu cu acelasi entuziasm, cu aceeasi dorinta de a schimba lumea si cu lectiile invatate in urma provocarilor si esecurilor.

De aceasta data ne-am unit cunostintele si experientele, pornind impreuna, pentru ca am realizat ca nu poti face de unul singur ce poti realiza in parteneriat. Suntem oameni pasionati de lumea afacerilor si determinati de dorinta de a aduce valoare in piata online. La fel cum artistii cauta o estetica in arta la fel si noi ne dorim cu ardoare sa ajutam fiecare afacere sa isi construiasca o imagine in online, adecvata acestor timpuri. Pana la urma toti ne dorim ca fiecare produs sau serviciu pe care vrem sa il achizitionam, sa il putem gasi cu o simpla cautare pe Google sau social media.

Experienta, Pasiunea, Disciplina, Creativitatea, Dorinta de a performa, ne unesc, ne consolideaza relatia si ne pun la munca in fiecare zi. E aproape magic cand te gandesti ca fiecare dintre noi, fara sa ne vorbim sau se ne gandim unul la celalalt, in momentele in care am fost separati, ne-am specializat in web design, web development, programare, marketing online, vanzari, business development, iar acum ne-am intalnit avand toata aceasta experienta. Continuam sa ne specializam, dar de aceasta data fiind impreuna. Suntem aici pentru tine atunci cand vei fi pregatit.
Cu drag echipa Webiz Solutions.

216

Cafele baute

2800

Ore lucrate

35

Proiecte realizate

Lucreaza cu profesionisti

De ce noi?

webiz solutions

Pasiune

Pasiunea ne-a adus impreuna si tot ea ne pune la munca zi de zi. Dezvoltarea web si marketingul reprezinta pasiunile noastre. Ofera-ne sansa de a-ti demonstra.

webiz solutions

Disciplina

Obiectivele pe care le fixam reprezinta prioritatile noastre si ne ajuta sa eliminam distragerile. Fa parte din obiectivele noastre zilnice si te vom ajuta sa-ti indeplinesti scopul afacerii.

webiz solutions

Creativitate

Creativitatea si perseverenta ne ajuta sa gasim solutii optime pentru toate provocarile pe care le intalnim. Colaboreaza cu o echipa creativa care face imposibilul sa devina posibil.

webiz solutions

Performanta

Echipa Webiz reprezinta un cumul de experiente si performante in webdevelopment, webdesign si marketing online. Bucura-te de succes alaturi de profesionisti.

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a oferi o experinta mai buna si personalizata pe site-ul nostru. Continuarea utilizarii acestui site web implica acceptul acestora. Te invitam sa studiezi Politica de confidentialitate si Politica cookies pentru mai multe detalii.